Очищене насіння соняшника - це смачний і корисний продукт, який можна використовувати як основу для приготування оригінальної закуски у вигляді намазки. Рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню допоможе вам створити унікальну закуску, яку можна готувати як щодня, так і для святкового столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про страву, яку можна приготувати за рецептом паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви, які можна приготувати за рецептом паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню нам знадобиться:
Насіння соняшника (очищене) - 100 г | ||
Гірчиця - 15 гр | ||
Кріп свіжий - 5 г | ||
Петрушка свіжа – 5 г | ||
Сік лимона – 1 ст. ложка (неповна) | ||
Паприка мелена - 0,25 ч. ложка | ||
Сіль за смаком |
Спосіб приготування страви, які можна приготувати за рецептом паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню:
1. Пересипте насіння в каструлю і залийте їх окропом врівень. Поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Варіть насіння 5 хвилин після закипання води, потім відключіть вогонь і залиште насіння ще на 10 хвилин у воді.
2. Відкиньте насіння в друшляк і дайте воді стекти.
3. Дрібно наріжте петрушку та кріп.
4. У склянку блендера перекладіть насіння та зелень, додайте гірчицю, лимонний сік, сіль та мелену паприку.
5. Пробийте інгредієнти занурювальним блендером до отримання більш-менш однорідної консистенції пастоподібної. Якщо насіння подрібнюється погано, можна в процесі подрібнення долити трохи холодної кип'яченої води (приблизно 50 мл).
6. Готову намазку перекладіть у піалу.
Готово! Ось і все - паштет із насіння, гірчиці та паприки із зеленню можете подавати її з чорним, білим хлібом, хрусткими тостами, м'ясом, рибою чи ковбасними виробами. Отриманий паштет із насіння, гірчиці та паприки із зеленню виразний у смаку та має безліч корисних властивостей для організму.
Читайте також:
Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені
Італійська насолода: рецепт фаршу в лаваші по-прованськи
Це крутіше солянки: рецепт польського супу "Форшмак", якого ви будете в захваті