Здивуйте своїх гостей та близьких оригінальною подачею звичної страви.

Продукти (на 4 порції):

  • картопля – 270 г;
  • куряче філе – 350 г;
  • помідор – 150 г;
  • цибуля ріпчаста - 100 г;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • сир твердий – 100 г;
  • карі – 0,5 ч. ложки;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком
  • петрушка свіжа (для подачі) – 1-2 гілочки.

Підготовляємо всі необхідні продукти для "човників":

  • куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо в миску з філе сіль, чорний мелений перець, каррі та часник, подрібнений через прес. Все перемішуємо;
  • цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями;
  • помідори нарізаємо півкругами.

Пергамент потрібно купувати якісний. Як правило, краї пергаменту нічим закріплювати не потрібно, просто згортайте. Однак, якщо не виходить пергамент згорнути, можна закріпити його ниткою.

На дно човників викладаємо шар картоплі. Картопля трохи солимо.

Потім другим шаром розподіляємо цибулю.

Зверху – куряче філе.

Останнім шаром викладаємо помідори. Помідори можна також трохи присолити.

Всі човники виставляємо на лист і відправляємо їх у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Твердий сир натираємо на великій тертці.
Виймаємо човники з духовки, посипаємо куряче філе з овочами натертим сиром.

Знову ставимо човники у духовку на 15-20 хвилин. Запікаємо до рум'яної скоринки.

Виймаємо човники з духовки та посипаємо подрібненою петрушкою.

Читайте також:

Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником

Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю

Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка