Подайте свинину, яка тушкується у пиві з кавою, на стіл і з упевненістю заявіть, що цю страву точно оцінять гурмани. Соковите, ароматне та пряне м'ясо - саме те, що потрібно для затишного вечора за столом з близькими та друзями.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом свинини, яка тушкується у пиві з кавою, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою, нам знадобиться:

Свинина (вирізка) - 1 кг
Кава натуральна мелена — 3 г
Часник - 25 г
Пиво світле – 500 мл
Лимон - 120 г
Олія - ​​20 мл
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою:

Коли справа стосується вибору свинини для приготування страви за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою, вибирайте м'які, м'ясисті частини, такі як ескалоп, шия, бічна частина, вирізка, щоб отримати найбільш соковиту страву.

Своєрідний смак свинини, яка тушкується у пиві з кавою, можна посилити за допомогою пива. Світле пиво додає в м'ясо легку кислинку, а темне надасть йому солодкуватий відтінок.

Для максимального задоволення від страви за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою, підбирайте прянощі за власними уподобаннями. Коріандр, мускатний горіх, гвоздику, корицю, різні види перцю та хмелі-сунелі допоможуть доповнити смак страви за рецептом свинини, яка тушкується у пиві з кавою.

Перед приготуванням страви за рецептом свинини, яка тушкується у пиві з кавою, помийте м'ясо та обріжте непотрібні жили та жир. Після цього натріть м'ясо з усіх боків сіллю і меленим чорним перцем.

Для надання оригінального смаку страві за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою, ви можете нарізати часник на шматочки і нашпигувати свинину, залишивши м'ясо промаринуватися протягом 15-25 хвилин.

Візьміть казан, гусятницю, товстостінний сотейник або каструлю і розігрійте олію. Обсмажте свинину по 4-5 хвилин з кожного боку, щоб одержати рум'яну скоринку.

Після цього додайте до м'яса пиво з кавою і доведіть до кипіння. Гасіть м'ясо на маленькому вогні під кришкою протягом 35-40 хвилин, перевертаючи його іноді.

Додайте в страву за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою, свіжу цедру лимона та приправи, такі як перець та сіль. Гасіть свинину ще 30-35 хвилин до повної готовності, проколюючи її ножем, щоб перевірити, чи виділяється з неї прозорий сік.

Коли страва за рецептом свинини, яка тушкується у пиві з кавою, готова, вимкніть вогонь і залиште свинину під кришкою на 15-20 хвилин. Страви за рецептом свинини, яка тушкується в пиві з кавою, готове, і готове здивувати вас своїм смаком.

Читайте також:

Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником

Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю

Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка