Сало – улюблена страва багатьох гурманів. Але іноді свіже сало може набриднути, і тоді на допомогу приходять рецепти, наприклад рецепт вареного сала в соєвому соусі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про рецепт вареного сала в соєвому соусі читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом вареного сала в соєвому соусі нам знадобиться:
Спосіб приготування страви за рецептом вареного сала в соєвому соусі:
1. Ретельно промийте сало під проточною прохолодною водою. Якщо у вас великий шмат сала, то наріжте його на порційні шматки прямокутної форми.
2. Покладіть шматочки в сотейник або невелику каструлю, яка підходить за розміром. Викладіть перець горошком та часник, роздавлений тильною стороною ножа. Також відправте в сотейник лавровий лист.
3. Залийте все соєвим соусом і додайте 5-10 столових ложок холодної води. Соєвого соусу вам може знадобитися більше, ніж зазначено у рецепті. Орієнтуйтеся на те, щоб усі шматочки були повністю занурені в рідину.
4. Поставте сотейник на плиту. На сильному вогні доведіть до кипіння, далі вогонь зменште і варіть сало на слабкому вогні хвилин 20-30 (до готовності). Тривалість залежить від конкретного рецепта.
5. Далі плиту вимкніть, сотейник накрийте кришкою та залиште сало таким чином до повного остигання.
6. Коли сало охолоне, вийміть його з соєвого соусу і заберіть у холодильник на зберігання. Найсмачніше вареного сала у соєвому соусі готове!
Можна подавати варене сала в соєвому соусі, нарізавши на невеликі шматочки, зі свіжими або відвареними овочами та хлібом.
Читайте також:
Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником
Ніжніше не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю
Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка