Рецепт форшмаку – це те, що вже нікого не здивуєш. Стародавню страву єврейської кухні знає майже кожна господиня. А що, якщо ми скажемо, що є цікавіший рецепт форшмаку? Такого ви точно не куштували. Отже, сьогодні йтиметься про рецепт форшмаку з картоплею.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩо нам знадобиться для приготування форшмаку з картоплею:
гірчиця - 1 ч.л.
цибуля дрібна – 2 шт.
зварені круто яйця - 3 шт.
олія рослинна – 2 ч. л.
картопля – 4 шт.
оцет - 2 ч.л. л.
яблука – 2 шт.
перець запашний горошком – 2 горошини
малосольоний оселедець - 4 шт.
перець чорний – 3 горошини
молоко – 1 стакан.
Для приготування форшмаку беремо картоплю (кількість зазначено вище в рецепті), ріжемо на шматочки і варимо до готовності у підсоленій воді. Далі зливаємо воду, готову картоплю для форшмаку перекладаємо в блендер і доводимо до пюре, підливаючи молоко.
Після цього ретельно слідуємо рецепту приготування нашого форшмаку: відварюємо яйця та беремо лише жовтки. Білки нам знадобляться трохи пізніше. Кладемо жовтки в блендер, додаємо гірчицю, оцет, олію, свіжомелений чорний і запашний перець. Збиваємо до отримання однорідної маси, щоб наш форшмак вийшов ніжним.
Потім беремо яблука, очищаємо їх від шкірки та серцевини. Ріжемо великими шматками цибулю та оселедець. А тепер для приготування нашого форшмаку беремо яєчні білки (ми їх раніше відокремили від жовтків), яблука, оселедець та цибулю. Кладемо в блендер і доводимо до однорідної маси.
Залишилося в масу додати розтерті яєчні жовтки і картоплю, все ретельно збити.
Форшмак готовий. Залишилося перекласти його в окремий посуд, накрити і поставити в холодильник на годину.
Смачного!
Читайте також:
Її називали "Наташа": як виглядала рідкісна Лада, яку робили для обраних
Як правильно носити шпильку, щоб вас ніхто не наврочив. Важливі секрети
Будуть гіркими та несмачними: що ні в якому разі не можна садити поряд з огірками