Рулетики з шинки з крабовими паличками – класичний рецепт закуски для свята та буднів. При цьому шинка для рулетиків підійде будь-яка (свиняча, куряча тощо), головне, щоб вам подобалася.

Робиться така закуска дуже швидко, не вимагає особливої ​​майстерності – а гості залишаються задоволеними та просять добавки!

Склад / Інгредієнти:

  • шинка 100 Грам (нарізка);
  • сир плавлений 100 г;
  • крабові палички 50 г;
  • яйце 1 штука;
  • майонез 1,5 ст. ложки;
  • сіль за смаком;
  • перець мелений за смаком;
  • кріп 2-3 штуки.

Яйце потрібно заздалегідь відварити не довше 10 хвилин і остудити у холодній воді. Очищаємо його від шкаралупи та потрібно натерти на великій тертці.

Крабові палички розморожувати не потрібно, їх простіше натерти на тертці у підмороженому вигляді. Очищаємо їх від целофанової плівки та натираємо на великій або дрібній тертці у глибоку миску.

Зніміть фольгу із сирку, теж натріть на великій тертці. Помийте та обсушіть гілочки кропу, порубайте дрібно, всипте до решти інгредієнтів.

Усі інгредієнти потрібно злегка посолити, поперчити до смаку та заправити улюбленим майонезом. Ложкою або вилкою перемішуємо начинку - вона повинна бути клейкою та в'язкою.

Нарізаємо шинку дуже тонкими пластинками - якщо є можливість, краще взяти готову нарізку.

Викладаємо на кожну скибочку шинки трохи начинки, загортаємо краї. Якщо рулетик самостійно не тримається, потрібно його закріпити шпажками. За бажання прикрасьте зеленню.

Перед подачею рулетики з шинки з крабовими паличками можна відправити на якийсь час у холодильник, так як у холодному вигляді вони значно смачніші.

Читайте також:

Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота

Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь

Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували