Весна - це період не лише перших кольорів, романтики та теплої погоди, це ще й сезон перших свіжих овочів, які одразу стають фаворитами в раціоні кожної родини. І вже з квітня усі готують весняні салати з додаванням свіжих огірків, помідорів, редиски та зелені.

Докладніше про те, як приготувати салат з крабових паличок, редиски та помідор читайте у нашому матеріалі.

Для приготування салату з крабових паличок, редиски та помідорів нам знадобиться:

  • Крабові палички – 120 г
  • Помідори – 2 шт. (250 г)
  • Редиска – 7-8 шт. (160 г)
  • Петрушка свіжа – 2 гілочки
  • Кріп свіжий – 2 гілочки
  • Сметана - 60 гр
  • Соль – 1/4 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – 1/8 ч. ложки

Спосіб приготування салату з крабових паличок, редиски та помідорів:

Крок 1: Підготовка інгредієнтів
Очистіть крабові палички від пакувального матеріалу та наріжте їх на середні кубики. Відріжте хвостики у редиски та наріжте його на півкола або четвертинки кружечків. Наріжте помідори на маленькі кубики й дрібно наріжте зелень.

Крок 2: Складання салату
Викладіть нарізані крабові палички, редис, помідори та зелень у великий салатник.

Крок 3: Приготування заправки
З'єднайте сметану із сіллю та перцем до смаку. Ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти змішалися.

Крок 4: Заправка салату
Викладіть заправку на салат і акуратно перемішайте всі інгредієнти.

Крок 5: Подача та прикраса
Готовий салат викладіть у посуд для подачі та прикрасьте зеленню або свіжими томатами за бажанням.

Такий легкий і смачний салат із крабовими паличками, редискою та помідорами стане чудовим вибором для будь-якого обіду чи вечері. А завдяки простоті рецепта його можна приготувати навіть кулінарам-початківцям.

Читайте також:

Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню

Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею

Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками