Ніжний, соковитий і дуже смачний рулет із яєць із сиром та шинкою. Прекрасний варіант на сніданок та гідна заміна звичайному омлету. Яєчний рулет можна подавати не тільки щодня, а й на святковий стіл, якщо нарізати його у вигляді апетитних ролів.

Продукти:

  • яйця – 7 шт.;
  • помідори – 170 г;
  • ковбаса варена – 90 г;
  • петрушка свіжа – 15 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія рослинна (для смаження) - 30 мл.

Ковбасу та помідори потрібно нарізати невеликими кубиками. Петрушку дрібно нарізаємо, залишивши кілька листочків для подачі.

У миску розбиваємо яйця. Збиваємо яйця віночком чи міксером до однорідності. Солимо і додаємо чорний мелений перець за смаком.

До яєць додаємо ковбасу, помідори та петрушку.

Перемішуємо, щоб усі компоненти рівномірно розподілилися.

У сковороді розігріваємо олію. Виливаємо в сковороду невелику кількість яєчної суміші (приблизно 1 половник). Смажимо на помірному вогні приблизно 1-2 хвилини, поки яйця не "схопляться". Сковороду можна накрити кришкою.

За допомогою лопатки згортаємо млинець, що вийшов рулетиком, залишивши незагорнутим невеликий край.

Відсуваємо яєчний рулет на край сковороди. При необхідності змащуємо вільну частину сковороди олією. Яєчну суміш перемішуємо і виливаємо в сковороду таку ж кількість, як і для попереднього млинця. Даємо яєчній суміші розтіктися і з'єднатися з краєм рулетика, що вже вийшов.

Чекаємо 1-2 хвилини, поки суміш "схопиться".

Потім продовжуємо згортати рулет. Так робимо з усією яєчною масою.

Готовий рулет перевертаємо швом вниз, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою сковороду і залишаємо на 3-4 хвилини.

Яєчний рулет з ковбасою, помідорами та зеленню готовий. Нарізаємо омлет-рулет порційними шматочками та подаємо до столу.

Читайте також:

Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею

Розмітають за пару хвилин: рецепт листкового рулету з шинкою та сиром. Обов'язково спробуйте

Швидко, ніжно та соковито: рецепт сала в запашному маринаді. Неможливо відірватися