Це простий та швидкий рецепт, який може стати смачним придбанням для будь-якої кухні. Картопляно-курячі млинці зроблять будь-який обід або вечерю насиченою та ситною. Оригінальний рецепт можна розширити на ваш смак і додати різні приправи і соуси.

Докладніше про те, як приготувати картопляно-курячі млинці читайте у нашому матеріалі.

Для приготування картопляно-курячих млинців нам знадобиться:

- 500 г курячого філе
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- 3-4 картоплини
- 1 яйце
- 2 столові ложки свіжої петрушки
- 2-3 столові ложки сметани
- сіль та перець за смаком
- олія для смаження

Спосіб приготування картопляно-курячих млинців:

Крок 1: Приготування фаршу
Наріжте куряче філе, цибулю та часник і пропустіть через м'ясорубку або блендер. Очистіть та помийте картоплю, після чого натріть її на тертці або подрібніть у блендері. Відіжміть картопляний сік і додайте до курячого фаршу. Додайте петрушку та яйце, а потім перемішайте все разом, щоб вийшов однорідний фарш.

Крок 2: Додавання сметани та приправ
Додайте сметану, сіль і перець у фарш і перемішайте, щоб всі інгредієнти добре з'єдналися. Ви можете регулювати кількість солі та перцю в залежності від своїх смакових уподобань.

Крок 3: Жарка млинців
Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. За допомогою столової ложки викладіть фарш на сковороду, формуючи млинці. Смажте млинці на середньому вогні 3-4 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотаво-коричневими.

Крок 4: Подача
Коли млинці готові, викладіть їх на паперовий рушник для видалення надлишків олії. Подайте картопляно-курячі млинці з будь-яким гарніром на ваш вибір. Ви також можете прикрасити страву свіжими зеленими травами або додати соус на основі сметани й часнику.

Картопляно-курячі млинці готові! Смачного!

Читайте також:

Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею

Розмітають за пару хвилин: рецепт листкового рулету з шинкою та сиром. Обов'язково спробуйте

Швидко, ніжно та соковито: рецепт сала в запашному маринаді. Неможливо відірватися