Продукти (на 4 порції):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- куряче філе – 520 г;
- помідор – 180 г;
- перець солодкий червоний – 130 г;
- сир твердий – 120 г;
- чеснок - 4 г (1 зубчик);
- яйця – 1-2 шт.;
- борошно – 50 г (1,5 ст. ложки з гіркою);
- сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком);
- перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки;
- олія рослинна - 45 мл (3 ст. ложки).
Куряче філе потрібно промити і просушити за допомогою паперового рушника, а потім розрізати вздовж на 2-3 частини. Кожен шматочок (всього 4 шт.) Злегка відбиваємо через харчову плівку.
Кожен шматочок відбивної спершу обвалюємо з усіх боків у борошні, а потім занурюємо в яєчну суміш.
Далі обсмажені відбивні потрібно викласти у форму для запікання.
Болгарський перець та часник потрібно очистити. Перець, часник та помідор нарізати дрібними кубиками.
Сир натерти на середній тертці.
Поступово розподіляємо овоче-сирну масу по шматочках відбивних і відправляємо відбивні в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу потрібно дістати відбивні і присипати все натертим сиром, що залишився. Відправити до духовки ще на 10 хвилин, щоб сир розплавився.