М'ясні та рибні рулети - дуже проста, але дуже смачна страва, в яку неможливо не закохатися з першої скибочки.

Докладніше про те, як швидко та смачно приготувати рулет із рибного фаршу з яєчною начинкою, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування рулету з рибного фаршу з яєчною начинкою нам знадобиться:

Спосіб приготування рулету з фаршу з яєчною начинкою:

Під час приготування цієї страви важливо використовувати харчову плівку, яку можна замінити звичайним поліетиленовим пакетом.

Необхідно зварити яйця круто протягом 8-10 хвилин після закипання та остудити їх. Яйця потрібно очистити та нарубати на великій тертці або дрібно порізати.

Також необхідно очистити цибулю та дрібно нарізати її. Потім обсмажити цибулю на олії в розігрітій сковороді протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.

Рибне філе (можна використовувати філе мінтаю) потрібно вимити та обсушити паперовим рушником. Філе слід нарізати на довільні шматочки і подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки з дрібними ґратами. Отриманий фарш потрібно викласти в миску і додати один жовток, ретельно перемішати. Потім додати до фаршу обсмажену цибулю та 1,5 ст. ложки панірувальних сухарів, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Духовку потрібно розігріти до 180 градусів. На пласт рибного фаршу викласти рівним шаром подрібнені яйця і рівномірно розкласти на всій поверхні тонко нарізане вершкове масло. За допомогою плівки сформувати рулет із фаршу, який необхідно акуратно перекласти в змащену олією форму для запікання та вирівняти.

Збити вилкою другий жовток і змастити поверхню рулету. Запікати рулет протягом 1 години. Дайте страві охолонути протягом 1-1,5 години.

Читайте також: