Продукти:

  • крабові палички – 250-300 г;
  • сир твердий – 50 г;
  • яйця – 2 шт;
  • майонез (або сметана) – 2 ст. ложки;
  • часник – 2 зубчики (за смаком);
  • олія рослинна (для смаження) - 3 ст. ложки (скільки піде).

Крабові палички слід розморозити, зняти верхню плівку.

Зробити кляр. Для цього натерти на дрібній тертці сир.

Очистити, роздавити в часнику часник.

До сиру додати яйця, часник, майонез (або сметану).

Все добре перемішати. Кляр готовий. Вмочити крабові палички в кляр.

Розігріти сковороду, влити олію. У гарячу олію викласти підготовлені крабові палички. Смажити з усіх боків на середньому вогні до золотистості.

Викладаємо палички в клярі на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.

Зазначимо, що приготувати крабові палички в клярі можна по-різному:

Читайте також:

Дуже швидко та смачно: рецепт приготування простих котлет із крабових паличок

Під 50 грам: рецепт закусочних бутербродів з крабовими паличками, сиром та шпротами

Ідеально для вихідних днів: рецепт швидкого закусочного торта з крабовими паличками

Дуже швидко та апетитно: рецепт незвичайного салату з крабовими паличками, яйцем та макаронами.