Оселедець - одна з найпопулярніших риб в Україні, яку найчастіше готують господині на святкові та повсякденні трапези.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле іноді звичайний оселедець набридає, і тоді хочеться чогось незвичайного. І на цей випадок є парочка рецептів, з одним із яких можна ознайомитись у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для того, щоб приготувати оселедець, необхідно правильно обробити його. Почніть з того, щоб відрізати голову та хвіст. Після цього зробіть розріз по черевній частині тушки, витягніть нутрощі, видаліть верхній плавець і зніміть шкіру. Тепер розділіть тушку на дві половини та видаліть хребет. Після цього, щоб позбавитися кісток, зріжте нижню частину ребер разом з плавцями і чорну плівку, яка може мати гіркий смак. Вимийте філе та наріжте його на середні шматочки.
Для маринаду наріжте цибулю тонкими півкільцями, а моркву натріть на тертці або на тертці для корейської моркви. Помістіть нарізану цибулю та моркву на дно контейнера, потім викладіть шматочки оселедця. Для маринаду змішайте томатну пасту, олію, цукор, сіль, обидва перці та оцет у мисці. Залийте оселедець з овочами маринадом і перемішайте, щоб усі продукти були покриті маринадом. Покрийте контейнер кришкою та залиште на добу в холодильнику.
Готовий оселедець можна подавати до столу і насолоджуватися смаком! Смачного!
Читайте також: