Кухарі поділилися класичним рецептом приготування вінегрету - популярного овочевого салату.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСекрет цього рецепта полягає в способі приготування буряка, що надає страві більш насиченого смаку.
Інгредієнти:
2 буряки.
6 картоплин.
1 морква.
1 цибулина.
200 г квасолі.
200 г квашеної капусти.
Сіль і перець за смаком.
Рослинна олія.
Інструкції з приготування:
Відваріть моркву, картоплю і буряк у підсоленій воді.
Для кращого смаку і текстури відваріть картоплю в шкірці.
Дрібно наріжте цибулю. Посипте сіллю і перцем, щоб вона пустила сік і посилила її смак.
Наріжте моркву та картоплю дрібними кубиками.
У великій мисці змішайте моркву, картоплю, квашену капусту і квасолю.
Потім наріжте буряк кубиками окремо і перемішайте з рослинною олією.
Цей крок гарантує, що буряковий сік не забарвить інші овочі.
Додайте буряк у миску з рештою овочів і добре перемішайте, додайте сіль і перець за смаком.
Читайте також:
Найкращі запаси, коли постійні відключення світла: рецепт ідеального солоного сала на зиму
Корисний та дуже смачний фаст-фуд своїми руками: рецепт моркви фрі з крутим соусом
Домашню ковбасу можна легко замінити картопляною: пікантний рецепт, коли м'ясо не по кишені