Грибний жульєн - це справжня насолода, яка може прикрасити будь-яку трапезу, будь то святковий захід або затишна сімейна вечеря.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПоєднання землістих грибів, жирних вершків та золотистої сирної начинки змусить усіх хотіти добавки.
Інгредієнти:
400 г печериць (або сезонних грибів).
1 цибулина.
200 мл жирних вершків (20%).
100 г твердого сиру (наприклад, пармезан).
100 г сметани.
50 г масла.
1 ст. л. муки.
Сіль, перець і щіпка мускатного горіха - на смак.
Інструкції з приготування:
Очистіть та наріжте гриби. Розігрійте масло на сковороді та обсмажте гриби до золотистого кольору.
Наріжте цибулю і додайте її в сковороду, готуйте разом з грибами до розм'якшення.
Потім посипте гриби та цибулю борошном, добре перемішайте, потім поступово влийте вершки. Дайте покипіти, поки соус не загусне.
Також додайте сметану, сіль, перець та дрібку мускатного горіха для глибини смаку.
Перекладіть суміш в окремі кокотниці або невеликі формочки для випікання. Щедро посипте тертим сиром.
Ось і все, поставте в духовку, розігріту до 180 °C, приблизно на 15-20 хвилин, поки зверху не утвориться золота хрумка сирна скоринка.
Читайте також:
Корисний та дуже смачний фаст-фуд своїми руками: рецепт моркви фрі з крутим соусом
Копчена курочка, сир та овочі - ідеальний салат на Новий рік: рецепт, який вразить кожного
Як приготувати ідеальний "Наполеон": хитрість у коржах, а не в кремі – докладний рецепт