Багато домашніх кухарів люблять готувати страви з субпродуктів, тому що це не тільки доступно, але й дає унікальні та смачні страви. Відмінним прикладом є невеликі відбивні з курячих сердець, які настільки смачні, що зникають миттєво.

Після попереднього маринування та обсмажування сердечки стають ніжними та соковитими всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні.

Інгредієнти:

Курячі серця - 300 гр.

Соєвий соус - 3 столові ложки.

Яйця - 2 шт.

Мука — 100 гр.

Сіль, перець, сухий часник, паприка – до смаку.

Рослинна олія — у міру потреби.

Інструкції з приготування:

Підготуйте сердечки: промийте та промокніть їх насухо.

Розріжте їх навпіл, залишивши один бік з'єднаного, щоб їх можна було відкрити як книгу.

Відбивні з курячих сердець
Відбивні з курячих сердець

Потім покладіть їх на обробну дошку, накрийте поліетиленовою плівкою і акуратно відбийте молотком для м'яса, поки вони не стануть однакової товщини.

Перекласти серця в миску, приправити спеціями (крім солі) і влити соєвий соус. Залишіть маринуватися на 30 хвилин.

В окремій мисці збити яйця із сіллю, ніби готуєте омлет.

Потім потрібно обваляти мариновані серця в борошні, потім занурити їх у яєчну суміш.

Розігрійте масло на сковороді і обсмажте серця до золотаво-коричневого кольору з обох боків.

Ось і все, перекладіть смажені сердечка на паперові рушники, щоб увібрати масло, що залишилося.

Ці хрусткі, ароматні відбивні - відмінний спосіб перетворити прості інгредієнти на страву, яка сподобається багатьом.

Читайте також:

"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви

Неймовірно смачно, а головне – корисно: рецепт сьомги з імбиром у соєвому соусі

Коли малина та полуниця – не по кишені: рецепт картопляного варення із "секретом", який стане сюрпризом