Якщо тушкована капуста раніше не була вашою улюбленою стравою, варто скуштувати її ще раз, додавши кілька простих добавок, які можуть повністю перетворити її смак та поживний профіль.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКопчена курка або м'ясо:
Додавання копченої курки або м'яса може надати тушкованій капусті насичений димний аромат і щільнішу текстуру. Наріжте м'ясо або курку і змішайте з капустою приблизно за 15 хвилин до готовності страви. Це не лише посилить смак, а й зробить страву більш ситною.
Консервована квасоля:
Ця добавка в капусту за 10 хвилин до закінчення приготування надає чудового контрасту текстури і збільшує харчову цінність страви. Квасоля багата рослинним білком, вітамінами та мінералами, що надає страві додаткового заряду поживних речовин.
Чорнослив:
Його додавання в тушковану капусту приносить легку насолоду і унікальну смакову нотку. Для приготування промийте чорнослив гарячою водою, замочіть на 30 хвилин, потім висушіть, наріжте і додайте до капусти за 10 хвилин до готовності. Це доповнення привнесе цікавий контраст і зробить страву набагато смачнішою.
Читайте також:
Смачніше за будь-яку ковбасу і навіть шашлик: рецепт соковитого м'ясного хліба з неземним ароматом
Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом
Пікантне лечо з баклажанами, перцем і помідорами на зиму: цей рецепт триматимете в секреті