Якщо з гарніром на обід або вечерю все більш-менш зрозуміло і багато хто йде по колу "рис-картопля-гречка-макарони", то часто з м'ясною складовою бувають проблеми.

Не треба бігти в магазин, щоб приготувати сосиски, адже це можна зробити і вдома з курячих ніжок. Вийде не тільки смачніше, а й корисніше. Давайте розбиратися з рецептом.

Інгредієнти:

курячі ніжки - 6 шт.;
орегано - 1 ч.л.;
часниковий порошок - 1 ч. л.;
солодка паприка – 1 ч.л.;
насіння гірчиці - 1 ст.л.;
оливкова олія - ​​2 ст.л.;
соєвий соус - 2 ст.л.;
сир чеддер.

Приготування курячих сосисок:

1. Розрізаємо кожну курячу ніжку вздовж і видаляємо кістки, хрящі та сухожилля. Накриваємо м'ясо харчовою плівкою та відбиваємо молоточком.

2.Сполучаємо разом орегано з часниковим порошком, солодкою паприкою, насінням гірчиці, оливковою олією та соєвим соусом. Викладаємо м'ясо шарами у глибоку тару. Кожен шар обов'язково посипаємо сіллю та змащуємо отриманою сумішшю спецій та соусу. Запечатуємо верхівку миски харчовою плівкою та залишаємо м'ясо маринуватися на 20 хвилин.

3. Викладаємо мариноване м'ясо на пергамент, на кожен пласт кладемо шматочки сиру. Згортаємо м'ясо з сиром усередині в рулети. Якщо ви не знімали шкірку, то вона має бути зовні рулету. Запечатуємо кожну сосиску в пергамент, краї пергаменту закручуємо.

Викладаємо сосиски на лист, вливаємо півсклянки води і запікаємо при 180 градусах 40 хвилин.

Виходять смачні соковиті сосиски із сиром. Їх можна подавати з будь-яким гарніром, завжди буде смачно.

Читайте також:

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками – про м'ясо ви забудете.

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами.