Намазки на хліб - швидкий і зручний спосіб поснідати, перекусити або просто доповнити свій прийом їжі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗвичайно, найчастіше в хід у нас йдуть паштети та магазинні намазки, але знати пару рецептів теж не зашкодить, адже так у вас буде більший вибір. Тому пропонуємо вам рецепт ніжної та насиченої намазки, яку ви з дадістю захочете готувати щоранку.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
бекон сирокопчений - 70 г;
цибуля зелена - пучок;
гірчиця - 1 ч.л.;
майонез – 1 ст.л.;
хліб.
Приготування намазки з бекону:
1.Нарізаємо невеликими скибочками хліб та підсушуємо його у сковороді. Також у сковороді обсмажуємо бекон, відварюємо круто яйця.
2. Натираємо на великій тертці варені яйця, шаткуємо бекон. Додаємо бекон до яєць, шаткуємо туди ж зелену цибулю.
3.Викладаємо до суміші продуктів гірчицю та майонез, перемішуємо. Змащуємо суміш на шматочки підсушеного хліба.
Виходить цікава намазка для сніданку. Можна замінити зелену цибулю на петрушку, іншу зелень, а також додати чорний перець. До цієї намазки також підходять різні овочі, з якими можна скласти ситний бутерброд.
Читайте також:
Таку смакоту проковтніте цілком: рецепт запечених яблук з горіхами, медом і корицею .
Легендарна кабачкова ікра "смак дитинства": рецепт наших бабусь.