У мережі оприлюднили простий рецепт смачного бананового пирога, який не потребує сметани, але він обов'язково вразить своїм смаком та ароматом. Цей рецепт ідеально підходить для будь-якого сезону, оскільки банани доступні цілий рік.

Інгредієнти:

2 банана.

Масло (для змащування форми).

4 яйця.

Сіль – щіпка.

170 г цукру.

1 пакетик ванільного цукру.

140 г борошна.

Приготування:

Почніть з попереднього нагрівання духовки до 180 °C.

У глибокій мисці відокремте яєчні білки від жовтків. Додайте щіпку солі та цукор у білки. Збийте суміш міксером до утворення твердих піків.

Акуратно змішайте яєчні жовтки із збитими яєчними білками за допомогою лопатки. Додайте ванільний цукор і добре перемішайте.

Поступово просійте борошно в яєчну суміш, акуратно перемішуючи її лопаткою, щоб не було грудочок.

Потім змастіть форму для випікання олією. Наріжте банани великими шматками і покладіть на дно форми.

Вилийте тісто на банани, спостерігаючи за тим, щоб воно рівномірно розподілилося.

Після цього поставте форму в попередньо розігріту духовку і випікайте 40-50 хвилин або поки верх не стане золотисто-коричневим, а зубочистка, вставлена ​​в центр, не буде чистою.

Ось і все, дайте пирогу трохи охолонути перед подачею.

Читайте також:

Так любили наші діди: рецепт божественних квашених помідорів ніби з бочки

Як прискорити обмін речовин за допомогою меду: збережіть цей народний рецепт

Як смажити картоплю, щоб вона була з скоринкою і хрустіла як у McDonald's: головні секрети для улюбленої страви