Рулет з лаваша з ковбасою та корейською морквою – вдала альтернатива простим бутербродам та канапе. Таку закуску можна приготувати як перекушування або на святковий стіл. При цьому рулет із лаваша з ковбасою готується швидко та просто, нічого запікати, смажити чи відварювати не треба.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування рулету з лавашу з ковбасою, морквою та сиром знадобляться такі продукти:
- лаваш тонкий 150 г;
- ковбаса напівкопчена – 200 грам;
- корейська морква – 200 грам;
- плавлений сир – 150 грам;
- майонез – 70 грам;
- чеснок - 1 зубчик.
- Замість напівкопченої ковбаси можна взяти варену ковбасу чи шинку, тоді рулет вийде ніжніше.
- Плавлений сир можна замінити на звичайний твердий сир.
Плавлений сир також розподіліть по всій поверхні лаваша.
Поверх викладіть корейську моркву та часник.
До речі, в начинку рулету з лаваша можна додати подрібнені листочки петрушки або кінзи.
Поверніть лаваш у тугий рулет. Робіть це акуратно, щоб лаваш не порвався.
Оберніть рулет харчовою плівкою або загорніть у пакет. Відправте в холодильник на 2:00.
Дістаньте рулет із холодильника, зніміть плівку і наріжте порційними шматочками.
Повністю готовий рулет із лаваша з ковбасою та корейською морквою може до двох днів зберігатися в холодильнику.
Читайте також:
І ось спробуйте відмовитися від другої порції: рецепт лаваша на сковорідці із сиром та яйцем
Швидко та дуже апетитно: рецепт ситних трубочок з лавашу з сиром та яйцями
Фіналістка "Майстер Шеф" дала рецепт смачного пирога з лаваша: найсоковитіший і найапетитніший