Приготування маринованих крабових паличок – це простий та смачний спосіб приготувати закуску чи перекушування.

Давайте розберемося, як це зробити.

  1. Спершу нам потрібно розморозити крабові палички. Хороша ідея - вийняти їх із упаковки та залишити на кімнатній температурі приблизно 20 хвилин. Так вони швидше розморозяться і легше нарізатимуться. Коли вони розморозяться, зніміть обгортку.

  2. Тепер візьміть гострий ніж та наріжте крабові палички на невеликі шматочки. Нарізайте їх навскіс, щоб вийшли красиві шматочки. Викладіть їх у глибоку ємність, де ми їх маринуватимемо.

  3. Тепер підготуємо решту інгредієнтів. Очистіть цибулю та часник. Цибулю наріжте на дрібні шматочки, а часник подрібніть або пропустіть через прес. Додайте їх до крабових паличок.

  4. Тепер промийте кріп і подрібніть його. Кріп додасть свіжості та аромату нашій закусці. Після цього посипте його разом із невеликою кількістю солі в нашу ємність із крабовими паличками.

  5. Тепер настав час приготувати маринад. У мисці змішайте соєвий соус, оливкову олію, оцет, куркуму та мелений перець. Цей маринад додасть нашим крабовим паличкам інтенсивний смак та аромат.

  6. Після цього акуратно перемішайте всі інгредієнти в ємності так, щоб крабові палички та овочі рівномірно просочилися маринадом.

  7. Тепер перекладіть мариновані крабові палички у баночки або скляні ємності та помістіть їх у холодильник. Дайте їм просочитися в холоді приблизно на 1-2 години, щоб усі смаки змішалися разом.

  8. Після того, як крабові палички просочаться, вийміть їх з холодильника і подавайте до столу. Ви можете прикрасити страву часточками лимона або листям кропу для надання йому яскравішого вигляду.

  9. Насолоджуйтесь цією смачною закускою в компанії з друзями та близькими!

Читайте також: