Приготування маринованих крабових паличок – це простий та смачний спосіб приготувати закуску чи перекушування.
Давайте розберемося, як це зробити.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися-
Спершу нам потрібно розморозити крабові палички. Хороша ідея - вийняти їх із упаковки та залишити на кімнатній температурі приблизно 20 хвилин. Так вони швидше розморозяться і легше нарізатимуться. Коли вони розморозяться, зніміть обгортку.
-
Тепер візьміть гострий ніж та наріжте крабові палички на невеликі шматочки. Нарізайте їх навскіс, щоб вийшли красиві шматочки. Викладіть їх у глибоку ємність, де ми їх маринуватимемо.
-
Тепер підготуємо решту інгредієнтів. Очистіть цибулю та часник. Цибулю наріжте на дрібні шматочки, а часник подрібніть або пропустіть через прес. Додайте їх до крабових паличок.
-
Тепер промийте кріп і подрібніть його. Кріп додасть свіжості та аромату нашій закусці. Після цього посипте його разом із невеликою кількістю солі в нашу ємність із крабовими паличками.
-
Тепер настав час приготувати маринад. У мисці змішайте соєвий соус, оливкову олію, оцет, куркуму та мелений перець. Цей маринад додасть нашим крабовим паличкам інтенсивний смак та аромат.
-
Після цього акуратно перемішайте всі інгредієнти в ємності так, щоб крабові палички та овочі рівномірно просочилися маринадом.
-
Тепер перекладіть мариновані крабові палички у баночки або скляні ємності та помістіть їх у холодильник. Дайте їм просочитися в холоді приблизно на 1-2 години, щоб усі смаки змішалися разом.
-
Після того, як крабові палички просочаться, вийміть їх з холодильника і подавайте до столу. Ви можете прикрасити страву часточками лимона або листям кропу для надання йому яскравішого вигляду.
-
Насолоджуйтесь цією смачною закускою в компанії з друзями та близькими!