Для створення унікального новорічного салату, який порадує гостей своєю пишністю та смаком, слід приготувати страву з куркою, ківі, кукурудзою та майонезом, оформлену у вигляді кільця.

Наведений нижче рецепт містить різноманітні інгредієнти та кроки, які допоможуть вам легко приготувати цей кулінарний шедевр.

Інгредієнти:

  • Куряче філе (1 шт.)
  • Кукурудза консервована (1 банк, 340 г)
  • Ківі (2 шт.)
  • Твердий сир (150 г)
  • Яйця (4 шт.)
  • Морква (1 шт.)
  • Майонез (6 ст. ложок)
  • Сіль за смаком)

Для прикраси (за бажанням):

  • Морква (1 шт.)
  • Зелень петрушки (за смаком)

Кроки приготування:

  1. Почнемо з відварювання курячого філе у підсоленій воді. Відварене філе слід нарізати кубиками.

  2. Підготуємо овочі. Відваримо моркву і наріжемо її великою теркою. Яйця зваримо круто і також наріжемо на тертці.

  3. Твердий сир натріть на дрібній тертці.

  4. На підходящому блюді сервіровки встановимо склянку в центрі і викладемо навколо нього нарізані яйця.

  5. Перекриємо шар яєць майонезом, рівномірно розподіливши його ложкою.

  6. Після цього викладемо кубики відвареного курячого філе і покриємо їх шаром майонезу.

  7. Наступний шар – відварена морква.

  8. Потім додамо шар тертого сиру та ще раз покриємо майонезом.

  9. Поступово розподілимо консервовану солодку кукурудзу навколо склянки.

  10. Ківі очистимо і наріжемо тонкими півколами, прикрасивши ними зовнішній край салату.

  11. Акуратно виймемо склянку з центру, залишивши вільний простір.

  12. Якщо є бажання прикрасити салат трояндочками із сирої моркви, це можна зробити зараз.

  13. Завершимо оформлення свіжою петрушкою, додавши яскравість та свіжість.

Тепер ваш святковий салат готовий до частування!

Насолоджуйтесь унікальним поєднанням смаків та зовнішнім виглядом цього кулінарного твору на вашому столі.

Смачного!

Читайте також: