Запечена картопля з салом - це проста і смачна страва, яку можна приготувати швидко та легко. Це чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері. Картопля і сало - це два продукти, які чудово поєднуються один з одним. При запіканні вони утворюють соковитий та ароматний гарнір, який сподобається всім.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩоб приготувати запечену картоплю з салом у рукаві, вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів і трохи часу.
Детальніше про приготування картопля, запеченої з салом у рукаві, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування картопля, запеченої з салом у рукаві, нам знадобиться:
- Картопля - 1 кг
- Сало - 200 г
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Рослинна олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування картоплі, запеченої з салом у рукаві:
- Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
- Картоплю очистіть та вимийте. Наріжте великими часточками.
- Сало наріжте великими брусками.
- Викладіть картоплю та сало в рукав для запікання.
- Додайте сіль, перець та олію.
- Зав'яжіть рукав і ретельно перемішайте вміст, повертаючи рукав у різні боки.
- Покладіть пакет із картоплею та салом у форму і відправте в духовку на 45 хвилин, до готовності.
- Розріжте рукав і запікайте картоплю ще 15 хвилин до підрум'янювання.
- Подавайте картопля у гарячому вигляді.
Читайте також:
Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки
Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру
Смачніше, ніж будь-яка піца: рецепт швидкого та поживного обіду з яєць з шинкою