Запечена картопля з салом - це проста і смачна страва, яку можна приготувати швидко та легко. Це чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері. Картопля і сало - це два продукти, які чудово поєднуються один з одним. При запіканні вони утворюють соковитий та ароматний гарнір, який сподобається всім.

Щоб приготувати запечену картоплю з салом у рукаві, вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів і трохи часу.

Детальніше про приготування картопля, запеченої з салом у рукаві, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування картопля, запеченої з салом у рукаві, нам знадобиться:

  • Картопля - 1 кг
  • Сало - 200 г
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Рослинна олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування картоплі, запеченої з салом у рукаві:

  1. Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
  2. Картоплю очистіть та вимийте. Наріжте великими часточками.
  3. Сало наріжте великими брусками.
  4. Викладіть картоплю та сало в рукав для запікання.
  5. Додайте сіль, перець та олію.
  6. Зав'яжіть рукав і ретельно перемішайте вміст, повертаючи рукав у різні боки.
  7. Покладіть пакет із картоплею та салом у форму і відправте в духовку на 45 хвилин, до готовності.
  8. Розріжте рукав і запікайте картоплю ще 15 хвилин до підрум'янювання.
  9. Подавайте картопля у гарячому вигляді.

Читайте також:

Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки

Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру

Смачніше, ніж будь-яка піца: рецепт швидкого та поживного обіду з яєць з шинкою