Захоплююча подорож багатством української кулінарії триває, і сьогодні ми відкриваємо для вас дивовижний світ закарпатської кухні з її чудовим супом, який називається "Капуста підбивна". Цей автентичний рецепт був люб'язно наданий відомим шеф-кухарем Едуардом Насировим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДавайте поринемо в цей кулінарний досвід і приготуємо цей чудовий суп із неймовірним поєднанням смаків.
Інгредієнти:
- 3 середні картоплі, нарізані кубиками
- 1 велика цибулина, дрібно нарізана
- Половина качана капусти (переважно молодий; можна використовувати пекінську)
- 1 столова ложка олії
- 1 чайна ложка копченої паприки
- 2 столові ложки борошна
- 1 літр води
- 200 грам жирної сметани
- Свіжа петрушка та кріп
- Сіль та перець за смаком
- Зубчик часнику (за бажанням)
Приготування:
- У глибокій каструлі розігрійте масло і підсмажте дрібно нарізану цибулю з часником до золотистого забарвлення. Додайте борошно і готуйте, помішуючи, до легкої золотистості.
- Поступово влийте окріп, додайте картоплю та капусту. Готуйте суп після закипання, іноді помішуючи, приблизно 12-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою.
- Після цього додайте сметану, ретельно перемішайте. Приправте сіллю та перцем до смаку.
- Подавайте суп гарячим, посипаним свіжою зеленню.
Цей суп "Капуста підбивна" обіцяє стати справжнім відкриттям для вас, додавши до вашого кулінарного портфоліо яскраву та смачну страву української кухні.
Смачного!