Заповніть каструлю водою (приблизно 2,5-3 літри), доведіть її до кипіння, додайте трохи солі та ложку олії.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКоли вода закипить, обережно опустіть у неї макарони і варіть їх відповідно до інструкції на упаковці до готовності.
Після того як макарони зваряться, процідіть їх на друшляку, промийте кип'яченою водою і поверніть назад у каструлю.
Тим часом очистіть і поріжте цибулю дрібними шматочками.
Розігрійте сковороду, додайте олію, а потім обсмажуйте цибулю на середньому вогні, поки вона не набуде золотистого кольору (це займе приблизно 2-3 хвилини). Потім до сковороди додайте шкварки і продовжуйте смажити все разом ще близько 2 хвилин, активно помішуючи.
Додайте суміш до зварених макаронів у каструлі.
Посоліть і поперчіть до смаку. Наприкінці додайте|добавляйте| сир і ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти добре з'єдналися.
Таким чином, ви створите чудову вечерю - макарони зі шкварками та сиром. Приємного вам апетиту!
Читайте також: