- Печінка (куряча) – 500 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Сметана – 2 ст.л.
- Вода - 1 стакан
- Оливкова олія – 1 ст.л.
- Олія вершкове – 1 ст.л.
- Мука – 1 ст.л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – за смаком
- Сушений часник – за смаком
- Сушений кріп – за смаком
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМоркву натираємо на дрібній тертці.
Сковороду розігріваємо, кладемо вершкове масло, вливаємо оливкову.
Перекладаємо на сковороду підготовлені овочі.
Гасимо на невеликому вогні під кришкою до м'якості інгредієнтів (близько 10 хвилин).
Печінку промиваємо, за потреби ріжемо на невеликі шматочки.
Перекладаємо печінку до тушкованих овочів, солимо до смаку.
Гасимо всі разом майже до повної готовності печінки (10-15 хвилин).
Потім додаємо наступні інгредієнти: борошно, чорний перець, сушені кріп та часник.
Перемішуємо та тримаємо на вогні ще близько 5 хвилин. Вливаємо у сковороду воду, додаємо сметану.
Перемішуємо і гасимо ще хвилин 10, до загусання підливи.
Через зазначений час підливу стане одноріднішою. Вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою на 10-15 хвилин настоятися для більш насиченого смаку.
Читайте також:
Ви здивуєтеся своєму стану: названі продукти, які очищають та відновлюють печінку
Справжній секрет довголіття: названі каші, які очищають та відновлюють печінку.
Ви їх бачите в холодильнику щодня: названі продукти, які найшвидше руйнують печінку