Після цього рецепту ваш погляд на покупну ковбасу зміниться, адже цей рецепт домашньої "буженини" із курячого філе стане вашим новим фаворитом на святковому столі. Це чудове м'ясо не тільки чудово в салатах і закусках, але і може бути подано як основне блюдо, надаючи вашій святковій вечері особливий шарм.

Інгредієнти:

  • 2 курячих філе
  • 500 мілілітрів води

Маринад:

  • 1,5 чайної ложки солі
  • Чорний та запашний перець
  • Часник
  • Лавровий лист

Другий маринад:

  • 1/2 чайної ложки каррі
  • 1 чайна ложка гіркої паприки
  • 1 чайна ложка французької гірчиці
  • По 1 чайній ложці соєвого соусу, меду та олії

Приготування:

  1. У каструльці змішайте воду, сіль, чорний та запашний перець, часник та лавровий лист для першого маринаду. Покладіть куряче філе і дайте йому промаринуватися протягом 2-3 годин.
  2. Витягнути філе, ретельно просушити, потім обв'язати ниткою. Змішайте всі інгредієнти для другого маринаду і ретельно помажте м'ясо цією смачною сумішшю. Дайте йому простояти ще 30 хвилин.
  3. Випікайте м'ясо в духовці за температури 200 градусів протягом 30 хвилин. Після цього охолодіть його у вимкненій духовці або просто вкрите фольгою.
  4. Подавайте до столу, насолоджуйтесь чудовим смаком та захопленими поглядами ваших гостей!

Смачного!

Читайте також: