Після цього рецепту ваш погляд на покупну ковбасу зміниться, адже цей рецепт домашньої "буженини" із курячого філе стане вашим новим фаворитом на святковому столі. Це чудове м'ясо не тільки чудово в салатах і закусках, але і може бути подано як основне блюдо, надаючи вашій святковій вечері особливий шарм.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 2 курячих філе
- 500 мілілітрів води
Маринад:
- 1,5 чайної ложки солі
- Чорний та запашний перець
- Часник
- Лавровий лист
Другий маринад:
- 1/2 чайної ложки каррі
- 1 чайна ложка гіркої паприки
- 1 чайна ложка французької гірчиці
- По 1 чайній ложці соєвого соусу, меду та олії
Приготування:
- У каструльці змішайте воду, сіль, чорний та запашний перець, часник та лавровий лист для першого маринаду. Покладіть куряче філе і дайте йому промаринуватися протягом 2-3 годин.
- Витягнути філе, ретельно просушити, потім обв'язати ниткою. Змішайте всі інгредієнти для другого маринаду і ретельно помажте м'ясо цією смачною сумішшю. Дайте йому простояти ще 30 хвилин.
- Випікайте м'ясо в духовці за температури 200 градусів протягом 30 хвилин. Після цього охолодіть його у вимкненій духовці або просто вкрите фольгою.
- Подавайте до столу, насолоджуйтесь чудовим смаком та захопленими поглядами ваших гостей!
Смачного!
Читайте також: