Простий у приготуванні та незвичайний на вигляд гарячий багет з начинкою з ковбаси, сиру та сметани – знахідка для швидкого перекушування або поживного сніданку. Апетитні "бутерброди" готуються швидко, продуктів знадобиться мінімум, а виходить ситно та дуже смачно. Спробуйте!

Отже, якщо не знаєте, що особливого приготувати на сніданок, не витративши багато часу, на допомогу завжди прийде багет з начинкою. Для неї можна взяти будь-які інгредієнти, які є у холодильнику.

Щоб приготувати багет із начинкою із сиру та ковбаси, знадобиться такий набір продуктів:

  • багет 1 штука – 300 г.;
  • ковбаса – 200 р.;
  • сир – 100 г.;
  • зелена цибуля - 30 г;
  • сметана - 2 ст.л. - 50 г.;
  • кріп - 30 г;
  • сіль за смаком.

Зелень добре промийте та обсушіть.

Кріп і цибулю дрібно порубайте. Ковбасу наріжте маленькими шматочками. Сир натріть на тертці. Перекладіть інгредієнти в миску, додайте сметану та сіль. Добре перемішайте.

Багет розріжте вздовж дві частини. Акуратно приберіть м'якуш. Нафаршуйте хліб начинкою і відправте в мікрохвильову піч на 3 хвилини, щоб сир розплавився.

Розріжте кожну частину багету навпіл, щоб вийшло 4 порції. Розкладіть їх по тарілках і подайте на стіл.

Читайте також:

Всі будуть просити добавки: рецепт оселедця під шубою, що робиться в багеті

Захочеться з'їсти відразу все: рецепт гарячої закуски в багеті з сиром, яйцем та сосискою

Чоловіки будуть божеволіти: рецепт пиріжків з багету "Лінива дружина"

Сирі яйця заливаємо в багет: рецепт закуски, якою захочеться похвалитися