Печериці, обсмажені в пивному клярі, відмінно підійдуть як закуска на будь-який святковий стіл, а також під пиво.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі, нам знадобиться:
Печериці (невеликі) - 250 г | ||
Пиво світле – 250 мл | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Борошно - 150 г (склянка об'ємом 250 мл) | ||
цукор - 1 ч. ложка | ||
Соль - 1/4 ч. ложки | ||
Паприка мелена - 1,5 ч. ложки | ||
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки | ||
Олія - 100 мл |
Спосіб приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі:
Для початку приготування найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі, рекомендується використовувати невеликі печериці. Протріть їх вологим рушником, освіжіть зрізи на ніжках і очистіть від забруднень.
У мисці з'єднайте яйце, цукор, сіль, перець і паприку для найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі.
Поступово вливайте пиво тонким струмком, потім додайте борошно.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Кляр повинен бути густим для найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі.
Зануріть печериці в кляр для найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі.
Потім викладіть їх у сотейник або сковороду з розігрітою олією, так щоб гриби були наполовину занурені в олію. Смажте гриби на середньому вогні до золотистого кольору з усіх боків, приблизно 2-3 хвилини.
Викладіть гриби в клярі на паперову серветку, щоб вона ввібрала зайву олію. Потім обсмажте наступну партію грибів, додаючи олію за потреби.
Печериці у пивному клярі готові. Їх можна подавати самостійно або з соусом на ваш вибір.
Читайте також:
Ви не пошкодуєте, якщо це приготуєте: рецепт закусочної ковбаси, яка тушкується в яблучному соку
Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром