Мариновані кабачки на зиму – це щось унікальне для смакових рецепторів. Це справді чудова закуска, яка надає кабачкам смаку грибів. Більше того, збереження кабачків дозволить зберегти їх корисні властивості, що дозволить отримати відчутні користі здоров'ю. Тож давайте заготовимо кабачки на зиму, щоб подарувати собі чудовий делікатес упродовж багатьох років!

Докладніше про те, як приготувати мариновані кабачки на зиму за бабусиним способом читайте в нашому матеріалі.

Для приготування маринованих кабачків на зиму за бабусиним способом нам знадобиться:

Кабачки - 1,5 кг
Часник - 3-4 зубчики
Перець гострий свіжий – 1 шт.
Зелень кропу - 0,25 пучка
Зелень петрушки - 0,25 пучка
Олія - ​​120 мл
Оцет столовий 9% - 120 мл
Сахар - 3 ст. л.
Соль - 1 ст. л.
Перець чорний мелений – 1 ч. л.

Спосіб приготування маринованих кабачків на зиму за бабусиним способом:

Почнемо з того, що наріжемо кабачки на брусочки для маринованих кабачків на зиму за бабусиним способом. Потім додамо подрібнений часник, сіль, перець, цукор, масло і добре перемішаємо всі інгредієнти разом для маринованих кабачків на зиму за бабусиним способом.

Додамо подрібнену зелень та гострий перець без насіння, нарізаний кільцями. Потім влийте оцет і ретельно перемішайте усі інгредієнти. Дайте цій суміші настоятися протягом 3 годин для маринованих кабачків на зиму за бабусиним способом.

Після цього наповніть банки маринованими кабачками, накрийте кришками, але не закручуйте їх поки що. Стерилізуйте банки протягом 7-8 хвилин.

Потім закрутіть кришки, переверніть банки та залиште їх під рушником до повного остигання. З використанням вказаних у рецепті інгредієнтів для маринованих кабачків на зиму за бабусиним способом, ви отримаєте два літри чудової закуски з кабачків.

Бажаємо вам успішного консервування на зиму та насолоди кожною стравою, а особливо – маринованими кабачками на зиму за бабусиним способом!

Читайте також:

Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна

Круче магазинних консервів: рецепт рибного салату зі скумбрії та овочів на зиму

Такого ви ще не куштували: рецепт освіжаючого компоту з молодих кабачків