Закуска за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку – відмінний варіант як для святкового мене, так і для повсякденної трапези.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку нам знадобиться:

Олія вершкове - 180 г (1 пачка)
Сир плавлений – 90 г (1 шт.)
Крабові палички – 250 г
Багет білий (для подачі) – 130 г
Сіль - 1 щіпка
Паприка мелена - 1 щіпка

Спосіб приготування закуски за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку:

Підготуйте всі необхідні продукти для приготування закуски за рецептом тостів з паштетом з крабових паличок і плавленого сирку. Зверніть увагу, що крабові палички та вершкове масло для закуски за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку повинні мати кімнатну температуру.

Наріжте крабові палички на кружечки середнього розміру. Наріжте сир плавлений невеликими кубиками. Також наріжте вершкове масло середніми кубиками для закуски за рецептом тостів з паштетом з крабових паличок і плавленого сирку.

Покладіть вершкове масло|мастило| і плавлений сир в чашу блендера з насадкою "ніж". Подрібнюйте інгредієнти для закуски за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку в блендері протягом 2-3 хвилин до отримання кремової консистенції.

Додайте нарізані крабові палички до подрібнених інгредієнтів у блендері та посипте щіпкою солі. Збийте вміст до отримання пастоподібної консистенції для закуски за рецептом закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку.

Потім додайте ще одну щіпку паприки та перемішайте, щоб паштет став однорідним.

Готовий паштет з крабових паличок та плавленого сирку перекладіть у контейнер із харчовою плівкою, накрийте його так, щоб вона прямо контактувала з поверхнею паштету, та помістіть у холодильник.

В цей час наріжте багет на скибочки завтовшки близько 1 см. Розігрійте суху сковороду і обсмажте скибочки багету на середньому вогні по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистості. Намажте скибочки багету підготовленим паштетом.

Тости з паштетом з крабових паличок та сиру готові. Подайте їх до столу разом із свіжою зеленню. Смачного!

Читайте також:

Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати

Про магазинну ви забудете: рецепт домашньої ковбаси салямі. Від італійської не відрізнити

Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню