Обсмажені крабові палички – незвичайна закуска, якою можна здивувати своїх гостей та домочадців. А ще хрусткі та соковиті палички – чудова закуска до пива, яка швидко та дуже легко готується.

Щоб приготувати крабові палички, обсмажені в яйці та сухарях, знадобляться такі продукти:

  • крабові палички 250 г;
  • яйце велике 1 штука;
  • борошно пшеничне 2 ст. ложки;
  • панірувальні сухарі 0,5 склянки;
  • паприка мелена копчена 1 чайна ложка;
  • часниковий порошок 1 чайна ложка.

Панірувальні сухарі змішуємо з часником і паприкою.

У глибокій мисці збиваємо блендером або віночком куряче яйце до перемішування.

Кожну крабову паличку потрібно запанувати в муці, потім занурити в яйце, потім запанувати в сухарях.

Смажте крабові палички на олії до гарної скоринки з двох сторін.

Смажені крабові палички подавайте гарячими. Їх можна їсти з будь-яким гострим соусом.

Читайте також:

Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню

Недаремно його називають "Зворушливий": рецепт салату з курячих стегенець і крабових паличок

Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені