Відбивні за цим рецептом попередньо маринуються в соєвому соусі, а потім доповнюються "шапочкою" із суміші крабових паличок, помідора та сиру фети. Далі залишається лише посипати відбивні твердим твердим сиром і запекти в духовці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для приготування курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета:
- філе куряче - 400 г;
- помідори – 90 г;
- крабові палички – 50 г;
- сир фета – 75 г;
- сир твердий – 50 г;
- часник - 10 г;
- сметана 20% - 20 г;
- майонез - 20 г;
- спеції для курки – 1 ч. ложка;
- сіль - 2 щіпки;
- перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки (або до смаку);
- олія рослинна - 30 мл;
- соєвий соус - 30 мл
- часник сушений мелений - 0,5 ч. ложки.
Куряче філе потрібно добре промити та обсушити паперовим рушником. Розрізаємо кожне філе вздовж 2 частини. Викладаємо кожне філе на кухонну дошку, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо за допомогою кулінарного молотка. З накритою плівкою краю м'яса, що відбивається, не будуть рватися і по кухні не будуть розлітатися бризки від м'яса.
важливо!
- Куряче філе потрібно використовувати тільки охолоджене, яке не заморожувалося. Інакше при розморожуванні м'ясо втратить багато соку і відбивні вийдуть сухі.
Для приготування маринаду в глибокій мисці змішуємо олію, соєвий соус, сушений часник, сіль (буквально 1 щіпку, оскільки соєвий соус солоний) мелений чорний перець.
У маринад опускаємо куряче філе та додаємо приправу для курки. Перемішайте.
М'ясо потрібно маринувати приблизно 20-25 хвилин.
Тим часом вмикаємо духовку до 180 градусів для попереднього розігріву.
важливо!
- Замість сиру фета можна взяти моцареллу, бринзу, адигейську або інші сорти сиру.
Далі зубчик часнику потрібно очистити та пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Додаємо в миску сметану з майонезом та часник, а також по 1 щіпці солі та чорного меленого перцю.
Деко для запікання застелите пергаментом. Викладіть мариноване куряче філе.
Натріть твердий сир на середній або великій тертці та посипте відбивні зверху.
Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Час запікання залежить від потужності духовки.
Курячі відбивні з крабовими паличками, помідором та сиром готові.
Розкладіть відбивні на тарілки та посипте зеленню.
Читайте також:
Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею
Розмітають за пару хвилин: рецепт листкового рулету з шинкою та сиром. Обов'язково спробуйте
Швидко, ніжно та соковито: рецепт сала в запашному маринаді. Неможливо відірватись