Цікавий рецепт салату, в якому вдало поєднуються прості та доступні продукти – ковбаса, відварена картопля, мариновані опеньки та огірки. Заправляється такий салат майонезом, але його можна замінити сметаною.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатисяскладові
- картопля 3 штуки;
- яйця 4 штуки;
- огірки свіжі чи мариновані 2–3 штуки;
- варена ковбаса 300 г;
- мариновані опеньки 300 г;
- укроп ¼ пучка;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- майонез до смаку.
Спочатку потрібно зварити для салату картоплю - її готуємо в шкірці 20-25 хвилин так, щоб картопля не переварилася. Остуджуємо, чистимо і робимо нарізку акуратними кубиками.
Варимо яйця 8-10 хвилин, потім чистимо від шкаралупи та нарізаємо акуратними кубиками.
Якщо потрібно, промиваємо від розсолу чи маринаду огірки, а потім робимо нарізку.