Сало – це практично український національний продукт. Його їдять і дорослі, і діти, і в кожному холодильнику по всій країні можна знайти сало в тому чи іншому вигляді. Існує безліч страв та рецептів із сала, які здатні підкорити серце будь-якого одним лише запахом. І сьогодні ми розповімо про один із них.

Докладніше про те, як приготувати домашнє мармурове сало читайте у нашому матеріалі.

Для приготування домашнього мармурового сала нам знадобиться:

Спосіб приготування домашнього мармурового сала:

Перед початком приготування переконайтеся, що ви маєте всі необхідні інгредієнти. Якщо ви використовуєте свіже, не солоне сало, додайте сіль до подрібненого сала.

Зріжте шкірку із сала і наріжте м'якоть на зручні шматочки. Ви можете подрібнити сало у м'ясорубці чи блендері. Можна також використовувати блендер.

Розділіть сало на три рівні частини й викладіть їх в окремі миски. До однієї частини додайте солодку паприку, до другої - дрібно нарізаний кріп, а до третьої - подрібнений часник. Ретельно перемішайте кожну частину сала із добавками.

Розкладіть плівку на столі та викладіть сало на неї у вигляді трьох шарів: шар сало з паприкою, потім із зеленню і, нарешті, з часником. Обережно поверніть сало в рулет і загорніть плівкою. Помістіть сало в морозильну камеру на дві години.

Після цього витягніть рулет з морозилки й обережно наріжте його на скибочки. Сало можна зберігати в морозильній камері і діставати за необхідності. Насолоджуйтесь смаком створеного вами домашнього сала!

Читайте також:

Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню

Захочеться з'їсти всю тарілку: рецепт ніжних котлет із рису та крабових паличок

Розмітають за пару хвилин: рецепт листкового рулету з шинкою та сиром. Обов'язково спробуйте