Така страва це не найкорисніша їжа, але все ж таки час від часу можна влаштувати собі маленьке гастрономічне свято.

Продукти:

  • сало 600 гр;
  • картопля 3 шт;
  • цибуля 2 шт;
  • батон 250 гр;
  • молоко 200 мл;
  • олія 30 гр;
  • панірувальні сухарі 100 гр;
  • яйця 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • спеції сухі на смак.
важливо!
  • Сало для цього рецепту може бути з невеликими м'ясними прошарками або без них.
Попередньо потрібно трохи полежати і висохлий батон потрібно залити молоком і дати йому трохи полежати, щоб він розмок.
У цей час із сала зрізаємо шкірку і нарізаємо його на невеликі шматочки, щоб вони проходили в м'ясорубку.
Цибулю та картопля очищаємо від шкірки, промиваємо у проточній воді від забруднень і теж нарізаємо шматочками.
Розмоклий батон потрібно віджати від молока і пропустити через м'ясорубку разом із салом, картоплею та цибулею.
Далі вимішуємо тісто та формуємо котлети.
Пануємо котлети у сухарях.
На добре розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо картопляні котлети до золотистої скоринки з обох боків.
Читайте також: