Така страва це не найкорисніша їжа, але все ж таки час від часу можна влаштувати собі маленьке гастрономічне свято.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти:
- сало 600 гр;
- картопля 3 шт;
- цибуля 2 шт;
- батон 250 гр;
- молоко 200 мл;
- олія 30 гр;
- панірувальні сухарі 100 гр;
- яйця 1 шт.;
- сіль за смаком;
- спеції сухі на смак.
важливо!
- Сало для цього рецепту може бути з невеликими м'ясними прошарками або без них.
Попередньо потрібно трохи полежати і висохлий батон потрібно залити молоком і дати йому трохи полежати, щоб він розмок.
У цей час із сала зрізаємо шкірку і нарізаємо його на невеликі шматочки, щоб вони проходили в м'ясорубку.
Цибулю та картопля очищаємо від шкірки, промиваємо у проточній воді від забруднень і теж нарізаємо шматочками.
Розмоклий батон потрібно віджати від молока і пропустити через м'ясорубку разом із салом, картоплею та цибулею.
Далі вимішуємо тісто та формуємо котлети.
Пануємо котлети у сухарях.
На добре розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо картопляні котлети до золотистої скоринки з обох боків.
Читайте також: