Продукти (на 3 порції):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля – 650 г;
- борошно – 100 г;
- ковбаса варена (невеликого діаметру) – 100 г;
- кетчуп або томатний соус – 70 г;
- сир твердий – 60 г;
- яйце – 1 шт.;
- олія рослинна - 20-30 мл;
- лист лавровий - 2 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком.
Попередньо очищену картоплю нарізаємо великими шматочками, викладаємо в каструлю і заливаємо невеликою кількістю води. Додаємо лавровий лист.
Відварюємо картоплю приблизно 25 хвилин, до готовності. Вимикаємо вогонь.
Після цього зливаємо воду. Залишаємо картоплю в каструлі без кришки на 2-3 хвилини, щоб підсох.
Розминаємо картоплю в пюре і залишаємо охолонути до теплої температури.
Все перемішуємо до однорідності.
З картопляної маси формуємо круглу котлетку середнього розміру. Загалом у мене вийшло 7 штук.
Ковбасу нарізаємо кружальцями.
Сир нарізаємо квадратними чи прямокутними пластинками.
Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо котлети на невеликому вогні приблизно 4 хвилини.
Після цього на кожну котлету викладаємо приблизно по 1 ч. ложці кетчупу чи томатного соусу.
Зверху викладаємо по кружечку ковбаси.
І на ковбасу викладаємо по платівці сиру.
Накриваємо сковороду кришкою і продовжуємо готувати котлети на невеликому вогні ще 2-3 хвилини, до підрум'янення низу котлети та розплавлення сиру.
Читайте також:
Забудьте про гіркоту: що потрібно зробити, щоб огірки виросли солодкими та хрусткими
Райффайзенбанк порадував: у магазинах АТБ продукти можна купити вдвічі дешевше
За городи на дачах та в селах доведеться платити: що чекає на українців