У мережі оприлюднили простий та смачний рецепт ніжної, ароматної яловичої печінки, яка стане поживною та бюджетною стравою.

Інгредієнти:

500-600 г яловичої печінки.

2 столові ложки харчової соди.

1 цибулина.

Сіль та перець за смаком.

2 столові ложки борошна.

Олія для смаження.

Інструкції приготування:

Видаліть усі плівки та прожилки з печінки, потім наріжте її тонкими шматочками завтовшки близько 1,5 см. Посипте їх харчовою содою, акуратно перемішайте і залиште на 20-30 хвилин, щоб вона стала м'якою. Після цього ретельно промийте холодною водою.

Салат з курячою печінкою
Салат з курячою печінкою

Потім наріжте цибулю чвертькільцями. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте цибулю до золотаво-коричневого кольору. Відкладіть убік.

Промокніть печінку насухо, потім приправте сіллю та перцем. Додайте борошно і перемішайте, щоб рівномірно покрити її.

На розігрітій сковороді з маслом обсмажте печінку приблизно по 5 хвилин з кожного боку, доки вона не підрум'яниться і не пропечеться.

Ось і все, додайте смажену цибулю до печінки, перемішайте і приправте в міру потреби. Подавайте гарячою та насолоджуйтесь ніжною, ароматною яловичою печінкою.

Читайте також:

Коли відключення світла на носі: рецепт соковитої та ситної курячої тушонки на зиму

"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви

Коли малина та полуниця – не по кишені: рецепт картопляного варення із "секретом", який стане сюрпризом