Ці чудові баклажани додадуть смаку вашим зимовим стравам, зробивши їх фантастичною закускою для будь-якого випадку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
2 кг баклажанів.
1 кг моркви.
700 г цибулі.
700 г солодкого перцю.
2 зубчики часнику.
2 ст. л. соли.
4 ст. л. цукру.
4 ч. л. мелений чорний перець.
150 мл оцту.
150 мл олії.
1 пучок кропу.
1 пучок петрушки.
Кроки приготування:
Почніть з відварювання баклажанів у підсоленій воді, доки вони не розм'якшуться. Після цього відставте їх убік, щоб вони охолонули.
Використовуйте корейську терку для моркви, щоб дрібно нашаткувати її.
Також наріжте солодкий перець товстою соломкою, а цибулю чвертькільцями та подрібніть зубчики часнику.
Після цього очистіть охолоджені баклажани і наріжте тонкими смужками.
У великій каструлі змішайте всі овочі разом із сіллю, цукром, чорним перцем, оцтом та олією.
Все добре перемішайте, трохи придушуючи суміш руками.
Накрийте каструлю і залиште за кімнатної температури на 8–12 годин.
Після закінчення періоду відпочинку додайте в суміш подрібнений кріп та петрушку.
Потім перекладіть салат у стерилізовані банки та закрийте їх кришками.
Помістіть банки в киплячу воду і стерилізуйте протягом 10 хвилин.
От і все, щільно закрийте кришками банки і дайте їм охолонути в теплому місці.
Читайте також:
Про ікру ви точно забудете: рецепт кабачкового кетчупу на зиму від наших бабусь
Пікантна маринована спаржа: рецепт консервації, який усі випрошуватимуть
Смачніше, ніж у KFC і навіть McDonald's: рецепт сирних хрустких паличок з кабачків без масла