Кожна господиня знає, що соуси надають стравам соковитості, доповнюють їх смак, навіть створюють абсолютно новий смак тієї чи іншої страви. При цьому ароматні, апетитні, корисні та смачні - це свіжі, щойно приготовані соуси. Саме з ними страви набувають приголомшливого смаку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування рецепту "Соусу бідного парижанина" до м'яса необхідні ці інгредієнти;
- бульйон - 1 склянка
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- часник – 1 зубок;
- петрушка свіжа – за смаком;
- сухарі панірувальні - 1 ст. ложка;
- олія вершкове - 30 г;
- лавровий лист – 1 шт.;
- сіль – за смаком;
- перець чорний мелений - на смак.
На обробній дошці нарізати петрушку та придавити ножем часник.
Дрібно нарізати очищену цибулю.
На сковороді розтопити вершкове масло|мастило|, викласти цибулю, додати|добавляти| сіль|соль|, чорний мелений перець, лавровий лист і часник. Добре все перемішати і довго гасити на слабкому вогні, до м'якості цибулі.
Потім додати панірувальні сухарі, добре перемішати, обсмажити хвилинку і влити бульйон. Знову перемішати.
Гасити близько 15 хвилин.
Після цього додати зелень петрушки та пюрувати готовий соус за допомогою блендера.
Читайте також:
Це точно найсмачніший маринад: рецепт маринованих кабачків із соєвим соусом
Смітять зі столу в першу чергу: рецепт ніжного хеку у вершковому соусі, який розтане у роті.