У мережі оприлюднили швидкий та простий рецепт смачної грибної ікри, яка чудово доповнить будь-яку страву.

Інгредієнти:

Варені гриби – 2 кг.

Морква – 1 (середнього розміру).

Цибулина - 2 шт.

Помідори – 2 шт.

Часник – 5 зубчиків.

Рослинна олія - ​​0,5 склянки (близько 100 мл).

Сіль - 2 чайні ложки.

Дрібка цукру.

Мелений чорний перець - за смаком.

Оцет - 2 столові ложки.

Грибна ікра
Грибна ікра

Спосіб приготування:

Для початку пропустіть моркву, цибулю, помідори та часник через м'ясорубку або дрібно наріжте.

У великій каструлі розігрійте олію і додайте мелені овочі разом із сіллю, цукром та чорним перцем. Тушіть суміш 10 хвилин на середньому вогні.

Після того, як овочі стануть м'якими, додайте нарізані гриби і продовжуйте тушкувати ще 20 хвилин, періодично помішуючи.

Потім додайте оцет і готуйте ще 2-3 хвилини.

Розкладіть грибну ікру по стерилізованих банках, посипте часником і щільно закрийте кришками банки.

Ось і все, насолоджуйтесь домашньою грибною ікрою як смачною намазкою або гарнірном.

Читайте також:

Ця консервація стане улюбленою: рецепт літнього салату з помідорів, перцю та кабачків на зиму

Так роблять у Туреччині: рецепт соковитого фаршированого перцю з неймовірним ароматом

Переворот у світі консервацій: новий рецепт маринованих помідорів з медом та "секретом"