Сезон свіжих овочів все ще у розпалі, тому скористайтеся цим та приготуйте свої улюблені страви. Надайте класичному рецепту фаршированого перцю родзинку, зменшивши кількість рису та збільшивши кількість м'яса.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
5 перців.
5 помідорів.
2 цибулини.
2 зубчики часнику.
500 г яловичого фаршу.
70 г рису.
1/2 ч. л. кмину.
1/2 ч. л. меленого коріандру.
Свіжа зелень (кінза, петрушка) на смак.
Інструкції з приготування:
Зріжте верхівки перців і відкладіть їх убік. Видаліть насіння та перегородки з перців. Дрібно наріжте цибулю та часник і подрібніть свіжі трави.
Змішайте яловичий фарш зі спеціями, частиною нарізаної цибулі, часником, зеленню та рисом. Добре перемішайте, щоб змішати усі інгредієнти.
Нафаршуйте перці м'ясною сумішшю і одягніть верхівки.
У сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте цибулю і часник, що залишився. Додати помідори, пропущені через м'ясорубку, і посолити.
Потім покладіть фаршировані перці в томатну суміш і тушкуйте до повної готовності. Перед подачею прикрасьте додатковими травами.
Читайте також:
Переворот у світі консервацій: новий рецепт маринованих помідорів з медом та "секретом"
Домашнє морозиво з бананів: натуральний рецепт, який вразить найніжнішим смаком
Ідеально підійде осінні вечори: рецепт ніжної сирної запіканки з яблуками та морквою