Сезон свіжих овочів все ще у розпалі, тому скористайтеся цим та приготуйте свої улюблені страви. Надайте класичному рецепту фаршированого перцю родзинку, зменшивши кількість рису та збільшивши кількість м'яса.

Інгредієнти:

5 перців.

5 помідорів.

2 цибулини.

2 зубчики часнику.

500 г яловичого фаршу.

70 г рису.

1/2 ч. л. кмину.

1/2 ч. л. меленого коріандру.

Свіжа зелень (кінза, петрушка) на смак.

Фарширований перець
Фарширований перець

Інструкції з приготування:

Зріжте верхівки перців і відкладіть їх убік. Видаліть насіння та перегородки з перців. Дрібно наріжте цибулю та часник і подрібніть свіжі трави.

Змішайте яловичий фарш зі спеціями, частиною нарізаної цибулі, часником, зеленню та рисом. Добре перемішайте, щоб змішати усі інгредієнти.

Нафаршуйте перці м'ясною сумішшю і одягніть верхівки.

У сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте цибулю і часник, що залишився. Додати помідори, пропущені через м'ясорубку, і посолити.

Потім покладіть фаршировані перці в томатну суміш і тушкуйте до повної готовності. Перед подачею прикрасьте додатковими травами.

Читайте також:

Переворот у світі консервацій: новий рецепт маринованих помідорів з медом та "секретом"

Домашнє морозиво з бананів: натуральний рецепт, який вразить найніжнішим смаком

Ідеально підійде осінні вечори: рецепт ніжної сирної запіканки з яблуками та морквою