Домашні бананове морозиво - це чудові і корисні ласощі, які легко приготувати і налаштувати за своїм смаком. За допомогою лише кількох простих інгредієнтів ви можете приготувати освіжаючий десерт, який не тільки смачний, але й насичений поживними речовинами.

Природна насолода стиглих бананів у поєднанні з кремоподібністю молока і тонким смаком меду або кленового сиропу робить це морозиво чудовою альтернативою покупним варіантам, які часто містять доданий цукор та штучні інгредієнти.

Інгредієнти:

Стиглі банани: 4-5 шт.

Молоко: 100 мл.

Мед або кленовий сироп: за смаком.

Банан. Фото: YouTube
Банан. Фото: YouTube

Покроковий рецепт:

Очистіть банани та наріжте їх кружечками. Викладіть їх на деко і заморозьте на 4-6 годин.

Перекладіть заморожені скибочки банана в блендер, додайте молоко та мед або кленовий сироп до смаку. Змішайте до отримання однорідної та кремової маси.

Ось і все, ви можете насолоджуватись морозивом як є або додати начинки, такі як свіжі ягоди, горіхи або тертий шоколад для додаткового смаку.

Читайте також:

Ідеально підійде осінні вечори: рецепт ніжної сирної запіканки з яблуками та морквою

Божественна баклажанна ікра на зиму: рецепт, після якого забудете про кабачкову

Навіть три порції буде мало: рецепт соковитого пирога з капустою на сковороді за кілька хвилин