Ароматна сіль – це простий, але ефективний спосіб посилити смак та аромат ваших страв. Вона ідеально підходить для надання унікальної нотки маринадам, салатам, супам та навіть десертам. Приготувати ароматну сіль вдома швидко та легко, а результати часто вражають.

Інгредієнти:

Солоні огірки.

Сіль.

Інструкції з приготування:

Наріжте огірки і покладіть на деко. Висушіть їх у духовці за найнижчої температури протягом 3–4 годин.

Як тільки огірки повністю висохнуть, подрібніть в дрібний порошок за допомогою блендера.

Після цього змішайте огірковий порошок із сіллю на ваш смак.

Ось і все, зберігайте ароматну сіль у герметичному контейнері, як і будь-яку іншу спецію.

Ця домашня сіль надає чудового смаку салатам, рибним стравам і навіть попкорну, що робить її універсальним доповненням до вашого кулінарного репертуару.

Читайте також:

Навіть грузини здивуються: рецепт "сирої" ароматної аджики, яку можна подавати на стіл одразу

Тільки з банкою не проковтніть: рецепт маринованих помідорів у соку чорної смородини на зиму

Краще кабачкової ікри: революційний рецепт консервації з перестиглих огірків на зиму