Кожна господиня знає, що тушкована капуста чудово поєднується з грибами, а макарони в цій страві надають пікантності.

Отже, щоб приготувати макарони з овочами та грибами у соусі на сковороді, знадобиться такий набір продуктів:

  • макарони – 200 г;
  • капуста білокачанна – 350 г;
  • печериці – 180 г;
  • перець солодкий - 50 г; Морква - 40 г Цибуля ріпчаста - 40 г Сметана - 2 ст. ложкиТоматна паста - 1 ст. ложкаГірчиця дижонська - 1 ч. ложкаОлія рослинна - 30 млСіль - за смакомПерець чорний мелений - за смакомЦибуля зелена (для подачі) - за смаком

Капусту нашаткуйте соломкою, але не дуже дрібно.

Усі овочі очистіть. Цибулю та солодкий перець наріжте невеликими кубиками, а морква – соломкою. Часник дрібно наріжте.

У сковороді розігрійте масло|мастило|, викладіть капусту і обсмажуйте 4-5 хвилин|мінути|, щоб|аби| вона осіла (зменшилася в об'ємі). Періодично помішуйте.

Потім додайте моркву та цибулю, перемішайте з капустою. Обсмажуйте ще кілька хвилин.

Печериці наріжте крупно.

Викладіть у сковороду солодкий перець та гриби. Перемішайте.

Обсмажуйте овочі із грибами 8-10 хвилин на невеликому вогні.
Додайте дрібно нарізаний часник, сіль та чорний мелений перець.

Потім додайте в сковороду сметану, томатну пасту та гірчицю в зернах.

Перемішайте овочі з приправами та тушкуйте 3-4 хвилини.

Влийте до овочів із грибами воду (300 мл). Всипте макарони.

Готуйте страву під кришкою 15 хвилин до м'якості макаронних виробів.

Згодом все перемішайте - і готове!