З помідорів роблять найрізноманітніші заготівлі на зиму: їх солять, маринують, консервують – цілими у власному соку або у вигляді салатів. А от якщо невеликі щільні помідори закатати в томатному соку, то в результаті вийдуть смачні помідори на закуску або для приготування страв. А також буде хороший томатний сік, який можна подати як самостійний напій або також використовувати як інгредієнт для того ж борщу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти:
- помідори (дрібні) – 2.5 кг;
- помідори (великі, для томатного соку) – 3.5 кг;
- лавровий лист – 4 штуки;
- перець горошком – 5 штук;
- цукор – 6 стол.л.;
- сіль (велика кам'яна) – 5 стол.л.