Здивуйте свою сім'ю оригінальною стравою на сніданок, що поєднує в собі омлет та повноцінний бутерброд.

Інгредієнти (на 1 порцію):

Яйця: 2 шт.

Молоко: 60 мл.

Твердий сир: 40 г

Помідор: 1 скибочка.

Хліб: 1 скибочка.

Свіжа петрушка: 2-3 гілочки.

Сіль за смаком.

Соняшникова олія: 1/2 ст.

Інструкції для приготування:

Нарізаємо твердий сир.

Вирізаємо з помідора кружок і відрізаємо шматочок хліба.

За бажанням: додайте шматочки смажених грибів, ковбаси, шинки або будь-якого іншого інгредієнта для начинки.

Потім розбийте яйця в миску, влийте молоко, додайте щіпку солі та збийте вилкою.

Вимийте, обсушіть і наріжте петрушку, потім додайте в суміш.

Нагрійте трохи соняшникової олії у сковороді великого діаметру, щоб омлет вийшов тонким і досить великим, щоб можна було обернути сендвіч.

Вилийте суміш для омлету і готуйте на середньому вогні, поки поверхня не застигне.

У центр омлету покладіть дві скибочки сиру.

Покладіть скибочку хліба поверх сиру і скибочку помідора на хліб.

Накрийте помідор сиром, що залишилися.

Складіть омлет поверх компонентів бутерброду з усіх чотирьох сторін, щоб вийшов конверт.

Після цього смажте близько 30 секунд на середньому вогні, переверніть омлет і готуйте ще хвилину до повної готовності та трохи підрум'яненого кольору.

Нагадаємо, смачніше ви ще не куштували: рецепт картопляних зраз з молодою капустою, протушкованою в томатній пасті

Раннє «Стіна» писала, літній, корисний та швидкий: рецепт салату з редискою, бринзою, шпинатом та одним смачним секретом

Як повідомляла «Стіна», цей аромат просто зводить з розуму: рецепт молодої картоплі, запеченої з кабачками та беконом