Отже, у нас є рецепт смачних підкопчених ковбасок з ароматним соусом цибулі і картопляним пюре.

Давайте розберемося по кроках.

Крок 1: Підготовка інгредієнтів

Спочатку давайте підготуємо усі необхідні інгредієнти. Вам знадобляться підкопчені ковбаски, картопляне пюре (яке ми приготуємо пізніше), олію для смаження та для соусу - червоні цибулини, чебрець (ви можете використовувати свіжий або сухий), вершкове масло, червоне сухе вино, червоний винний оцет, коричневий цукор, сіль і свіжомелений чорний перець.

Крок 2: Приготування соусу

Почнемо із соусу. Ріжемо цибулю тонкими півкільцями. Якщо у вас свіжий чебрець, відокремте листя від стебел. Потім у сковороді розплавляємо вершкове масло і обсмажуємо цибулю на маленькому вогні до того моменту, поки вона не стане м'якою, приблизно 15 хвилин, не даючи їй змінити колір.

Після цього додаємо в сковороду вино, оцет, чебрець (якщо використовуємо сухий), цукор, сіль та перець. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і готуємо близько 10 хвилин, поки соус не трохи загусне.

Крок 3: Приготування ковбасок

Поки соус готується, можемо розпочати приготування ковбасок. На змащеній олією решітці смажимо ковбаски до отримання хрусткої скоринки, періодично їх повертаючи, приблизно 15 хвилин.

Крок 4: Подача страви

Як тільки ковбаски та соус готові, можна подавати їх на стіл. Прикрасьте ковбаски ароматним соусом цибулі і подайте з картопляним пюре.

До речі, про картопляне пюре. Ви можете приготувати його, запікаючи картоплю на вугіллі. Наріжте очищену картоплю на скибочки, покладіть їх на фольгу, додайте сіль, вершкове масло та кубики льоду. Загорніть фольгу так, щоб вийшов мішок і готуйте на решітці над вугіллям близько 25 хвилин. Після цього просто розімніть картоплю, щоб отримати ніжне та ароматне пюре.

Читайте також: