Інгредієнти для приготування смачного салату:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Куряче філе (300-350 г)
- Морква (1 шт.)
- Яйця курячі (3 шт.)
- Свіжі огірки (2 шт.)
- Солодкий перець (½-1 шт.)
- Фіолетова цибуля (⅓–½ шт.)
- Сіль за смаком)
- Перець чорний мелений (за смаком)
- Майонез (за смаком)
- Картопля (1-2 шт.)
- Зелень (за смаком)
Приготування:
-
Почнемо з варіння курячого філе та моркви. Покладіть в каструлю з водою і варіть приблизно 25 хвилин. У цей час можна відварити яйця – 10 хвилин буде достатньо.
-
Після варіння, наріжте відварене філе, моркву, свіжі огірки, солодкий перець, яйця та фіолетову цибулю. Розріжте їх на невеликі шматочки, при цьому цибулю ріжте дрібніше. Посоліть, поперчіть до смаку і додайте майонез для заправки. Якщо хочете, додайте трохи рубаної зелені для свіжості.
-
Підготуємо картоплю. Тріть її на тертці для моркви по-корейськи.
-
Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте терту картоплю до золотистої кірки. Покладіть його на паперовий рушник, злегка посоліть і дайте охолонути.
-
Тепер розкладіть приготовлений салат по тарілках. Прикрасьте його золотистою картоплею та свіжою зеленню.
Виходить чудовий салат, який не тільки наситить, а й порадує очі своїм яскравим зовнішнім виглядом.
Смачного!
Читайте також: