Інгредієнти для приготування смачного салату:

  • Куряче філе (300-350 г)
  • Морква (1 шт.)
  • Яйця курячі (3 шт.)
  • Свіжі огірки (2 шт.)
  • Солодкий перець (½-1 шт.)
  • Фіолетова цибуля (⅓–½ шт.)
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний мелений (за смаком)
  • Майонез (за смаком)
  • Картопля (1-2 шт.)
  • Зелень (за смаком)

Приготування:

  1. Почнемо з варіння курячого філе та моркви. Покладіть в каструлю з водою і варіть приблизно 25 хвилин. У цей час можна відварити яйця – 10 хвилин буде достатньо.

  2. Після варіння, наріжте відварене філе, моркву, свіжі огірки, солодкий перець, яйця та фіолетову цибулю. Розріжте їх на невеликі шматочки, при цьому цибулю ріжте дрібніше. Посоліть, поперчіть до смаку і додайте майонез для заправки. Якщо хочете, додайте трохи рубаної зелені для свіжості.

  3. Підготуємо картоплю. Тріть її на тертці для моркви по-корейськи.

  4. Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте терту картоплю до золотистої кірки. Покладіть його на паперовий рушник, злегка посоліть і дайте охолонути.

  5. Тепер розкладіть приготовлений салат по тарілках. Прикрасьте його золотистою картоплею та свіжою зеленню.

Виходить чудовий салат, який не тільки наситить, а й порадує очі своїм яскравим зовнішнім виглядом.

Смачного!

Читайте також: